Art a Trasmiera

Any
2003
Descripció
"Trasmiera, tierra de hidalgos artistas" és el títol de l'exposició permanent de l'Observatori de l'Art de Trasmiera, ubicat a l'antiga escola d'Arnuero. El centre ens acosta a la vida i obra d'aquests senyors de la pedra com la de la família Solórzano. El centre abasta tres àmbits. En primer lloc l'audiovisual escenogràfic "Taller dels Solórzano" recrea la vida en un taller de picapedrers. A continuació l'espai "A peu d'obra ..." està dedicat a mostrar de manera didàctica les tècniques dels oficis als quals es dedicaven els gentilhomes artistes trasmeranos: picapedrers, fonedors de campanes, retaulistes. El tercer espai és una sala de projecció que fa de sala d'actes, en la qual es projecta l'audiovisual "Ambaixadors de Cantàbria" dedicat a mostrar la dimensió transcontinental de l'obra dels gentilhomes artistes trasmeranos pels diferents territoris de la Corona de Castella.
Client
Ayuntamiento de Arnuero - Fundación Botín

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.