Exposició “Cusachs, la milícia i l’art”. Museu del Modernisme de Barcelona

Any
2019
Descripció
Aquest treball per al MInisteri de defensa, s'ha centrat diversos treballs per a l'exposició "Cusachs, la milícia i l'art" que es presenta al Museu del Modernisme de Barcelona. ES tratava d'una exposició fonamentada 71 peces de l'autor Josep Cusachs procedents de sis museus , unitas, centres i organismes del Ministeri de Defensa, a les que es sumen tres obres del Museu Nacional d'Art de Catalunya (Mnac) i una del Museu del Modernisme de Barcelona. Hem portat a terme la redacció dels continguts de l'exposició en col·laboració amb el Ministeri de Defensa, així com el disseny gràfic de tots els elements. També la mostra presenta tres produccions audiovisuals que hem portat a terme submninistrant i instalant l'enginyeria necessària per al seu funcionament.
Client
Ministeri de Defensa