Laboratorium

Any
2015
Descripció
Laboratorium no vol ser només una exposició. Pretén ser un agent més en l'activitat social, econòmica i cultural de Bergara; generant programes de ciència ciutadana per a adults, tallers didàctics, colònies científiques d'estiu, vincles amb estudiants i organitzant visites al centre històric i excursions naturalistes.
El museu ofereix una col·lecció que emociona perquè guarda el record proper de la il·lusió per descobrir. La col·lecció és única per la importància de la institució que la va crear, per la seva antiguitat i les peces extraordinàries que atresora. L'exposició mostra algunes de les 3000 peces del fons que avui cobren valor d'obra d'art.
Client
Ayuntamiento de Bergara

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.