Interpretar el Park Güell

Any
2013
Descripció
Aquesta aplicació proposa un itinerari ideal de descoberta del Parc Güell d'una selecció de 20 punts d'interès en què un narrador revela els més rellevants per a la comprensió d'una de les obres més populars d'aspectes Antoni Gaudí. Qui va ser el promotor del Parc Güell? Per què es va construir? Qui es va construir? Per què ha fallat? Hi ha alguns s'amaguen simbòlica construcció significat? Que va viure al Parc? Són algunes de les preguntes que respon a aquesta sol·licitud.
A més de la senda interpretatiu, aquesta aplicació ofereix tota la informació i recomanacions pràctiques per al visitant, per exemple, suggeriments sobre quina hora de la visita és millor depenent de l'època de l'any.
Client
Producción propia de Stoa

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.