Casa Museu Amatller

Any
2016
Descripció
El projecte d'interpretació i adequació per a la visita de la Casa Museu Amatller de Barcelona ha contemplat diferents aspectes. En primer lloc es van discutir les diferents modalitats de visita: guiada, acompanyada o lliure arribant-se a la conclusió que es començaria fent visites guiades, en una segona fase visites acompanyades fins arribar al moment en què es poguessin fer lliures. Per poder fer la visita de maner acompanyada i lliure va ser necessari crear un dispositiu multimèdia portàtil que fes les funcions d'audioguia i d'audiovisual.
La guia multimèdia ofereix un recorregut per les diferents estances de la Casa Amatller a través del qual es van desgranat les claus del Modernisme de la Barcelona del 1900 al mateix temps que es presenta a l'amo de la casa, l'industrial i col·leccionista Antoni Amatller, la seva filla Teresa que va crear la institució Fundació Amatller, l'arquitecte que va projectar l'habitatge i va dissenyar el seu mobiliari, Josep Puig i Cadafalch i el primer director de la fundació, Josep Gudiol, arquitecte i historiador de l'art.
Client
Fundació Amatller