Getxo, port vell

Any
2016
Descripció
L'Ajuntament de Getxo proposa amb aquesta aplicació un recorregut pel Portu Zaharra (Port Vell) a través dels noms de les seves cases, noms amb significats que passen desapercebuts per als no iniciats i que constitueixen un veritable mosaic de la identitat i la memòria de un dels més antics barris d'aquesta vila marinera.
Aquest recorregut casa a casa per la Portu Zaharra de Getxo es basa en l'estudi Getxoko leku izenak (Getxo, noms de llocs) realitzat el 2004 per Mikel Gorrotxategi Nieto i Sofia Suso Otxoa de Eribe.
L'aplicació disposa de GPS per orientar-se i localitzar les cases i ofereix també el pla "off line" per a les persones que no disposin de connexió a Internet.
L'aplicació ofereix la funcionalitat "Salut" que permet calcular la distància recorreguda i les calories consumides mentre es descobreixen les cases i es coneix el significat dels seus noms.
L'aplicació incorpora també informació sobre els comerços i restaurants del barri que ajuden a fer de la visita a l'Portu Zaharra de Getxo una veritable experiència d'oci saludable.
Client
Ayuntamiento de Getxo